Культура Новости

Ресторани Львова. Чи це варіант для святкування Нового Року?

Яку програму на Новий Рік готують ресторани Львова? Ой, дуже різну! В основному — накриті столи, багато шампанського, новорічні пісні, танці, стриптиз, комедійні програми і конкурси. На деяких — концерти відомих груп чи співаків. Тобто, має бути дуже навіть весело. Але що це виходить по грошах?
    В дешевших закладах святкування обійдеться приблизно від двохсот гривень з людини. І то як мінімум. Що в цю суму входить? Вхід, резервація столика, фруктова нарізка, пляшка шампанського і горілки на столі. Тоді виникає питання? Скільки ще потрібно заплатити, щоб поїсти, взяти ще алкоголю і якось дотриматись до фініша? І виходить, що знову ж таки, як мінімум по триста.
    В відомих клубах і ресторанах Львова святкування обходиться від п’ятисот гривень з людини. Але в це входить квиток, резервація столу, повністю накритий стіл, хіба що можна додатково замовити пару пляшок алкоголю. І знову питання: який сенс святкувати в гірших закладах, як виходить та сама ціна?
    Для вдалого святкування кожному потрібна відповідна атмосфера. Для одних — це затишок в сімейному колі, для інших — шумний гульбан в нічному клубі, ще для когось — коло друзів на орендованій квартирі. Тому сказати, як найкраще провести Новий Рік дуже важко.
    Звичайно, бурне святкування коштує найдорожче. Але якщо воно вдале, то отримані позитивні емоції стовідсотково того варті. Бо свято — це радість і її завжди хочеться розділити з іншими. А якщо поруч нікого нема, то це сумно і не надає ніяких сил на рік прийдешній.
    Зняти квартиру у Лвові — не проблема. Зате ціни на Новий Рік — шалені. Власники здають як мінімум на три доби і просять від трьох тисяч гривень за той час. Якщо раніше це був недорогий варіант святкування, от тепер чи не один з найдорожчих. Ну так, бізнес — це бізнес. Цьому львів’яни вже навчились. Ще б умови відповідали ціні, було б краще.
    Є ще цікавий варіант — рейд від дому — до дому, а власне дванадцяту годину зустріти під ялинкою. Але це на любителя. Більшість бажають спокійно десь зупинитись і провести Новий Рік.
    А Новий Рік в горах — взагалі казково! Купа снігу, сосни, ялинки, чисте морозне повітря, гарний будиночок, весела компанія, дзвони і дійсно Карпатський святковий настрій. А які там ярмарки організовують місцеві жителі! В містах таке побачити не реально! Коні з дзвіночками, рукодільні роботи, різні смаколики і багато пісень, танців і радісних вигуків.
    Головне — це атмосфера. Все інше залежить якраз від неї. Тому потурбуйтесь про це зарання і проведете Новий Рік бездоганно!

(Всего 4, сегодня 1)

Похожие новости

Названы лучшие клипы года

newsmaker

Тигипко призвал молодежь включаться в решение социально-экономических проблем

newsmaker

Янукович едет в Польшу с образовательным визитом

newsmaker

Оставить комментарий