Криптовалюта

Українці можуть отримати по 75 доларів в місяць на час війни від криптобіржі Binance

Найбільші компанії світу допомагають Україні під час цієї повномасштабної війни з Росією. Компанії перераховують гроші на різноманітні благодійні фонди, а ще підтримують українців тим, що пропонують свої послуги безкоштовно, чи з суттєвими знижками. Про допомогу біженцям з України анонсувала одна з найбільших криптовалютних бірж світу Binance. Компанія запускає спеціальну криптокартку Binance Refugee, яку можуть отримати ті українці, що змушені були виїхати з країни.


Карткою можна буде розраховуватися закордоном

Картка дозволить українцям отримувати криптовалютні платежі, та розраховуватися у магазинах закордоном. Крім цього на картку зможуть приходити гроші від благодійних організацій і від самої Binance. Біржа протягом трьох місяців нараховуватиме кожному на рахунок 75 доларів допомоги. При розрахунку карткою, гроші конвертуватимуться у валюту країни в котрій особа перебуває.

Картка binance

Щоб отримати картку потрібно буде зареєструватися з допомогою облікового запису створеного в Україні. Якщо такого немає, можна створити його і закордоном, але з прив’язкою до української домашньої адреси. Крім цього користувачі проходитимуть повну KYC-перевірку, але тут немає нічого складного. Потрібно буде просто слідувати інструкціям:

Покроковий гайд із Binance Card для біженців з України

Картка Binance доступна користувачам Binance з України, які проживають у наступних країнах: Австрія, Бельгія, Болгарія, Хорватія, Республіка Кіпр, Чеська Республіка, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Гібралтар, Греція, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Італія, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Іспанія, Швеція.

(Всего 375, сегодня 1)

Похожие новости

BTC и ETH на 4 мая 2021. Удорожание #ALCH на 40% и #MDA на 25%

newsmaker

Обзор BTC, ETH и альткоинов от 16 мая 2021

newsmaker

Перспективы токена ALGO

newsmaker

Оставить комментарий