Новости партнеров

Вартість одного кубометру деревини на електронних торгах ТОВ УУБ

Куб древесины

Питання вартості різних порід деревини в системі онлайн торгів на Прозорро.Продажі та її акредитованих майданчиках є актуальним на сьогодні як для деревообробних підприємств, так і звичайних громадян України. Необроблена деревина використовується майже у всіх сферах життєдіяльності людини, зокрема в таких: будівництво, медицина, виговлення меблів, кораблебудування, різьба, створення музикальних інструментів тощо. На різні породи дерева існує різний попит на ринку, тож цей фактор також впливає на ціноутворення.

Купівля-продаж лісоматеріалів постійно розвивається та завжди актуальна. Тож питання кінцевої вартості кубометра деревини буде постійно обговорюватися у суспільстві. Необроблений лісоматеріал являє собою окремі частини цілих дерев, які були спиляні та розділені на частини. Вони мають різні характеристики та габарити і можуть використовуватися в промисловості для різних потреб. Наразі ціна за кубометр встановлюється лісовими господарствами, які займаються заготівлею та продажем дерева. Вона формується в залежності від загальних розходів, якості, породи массива дерева та інших факторів. Також варто зазначити, що кінцева вартість кубометру необробленої деревини встановлюється в результаті торгів.

Впровадження нової системи відкритих аукціонів з продажу деревини в Україні дозволить проводити їх на чесних засадах та унеможливлює застосування шахрайських схем. Раніше сільгоспи часто надавали перевагу домовленостям з вигідними для них покупцями та спеціально занижували вартість необробленої деревини. Це приносило чималі збитки державі та не давало змоги українцям придбати товар на чесних умовах.

Скільки коштує 1 куб деревини на майданчику Української Універсальної Біржі

Введення на законодавчому рівні онлайн аукціонів по збуту деревини стало важливим кроком до подолання корупції в даній сфері. Тепер організатори торгів не можуть навмисно підвищувати або знижувати вартість, оскільки все фіксується в Прозорро.Продажі та на їх офіційному ресурсі УУБ. Тепер неможливо приховати фактичну кількість дерева для продажу та прибутки від них.

Прийняти участь у відкритих онлайн торгах можуть тільки зареєстровані учасники системи,тчкі пройшли верифікацію та зробили страховий внесок. Після цього можна ознайомитися з каталогом актуальних лотів, вартістю кубометру різних порід дерева та робити свої пропозиції для співпраці. Всі заявки подаються конфіденційно, щоб запобігти домовленості з організаторами торгів. Таким чином забезпечується дотримання прозорих вимог системи. За дотриманням правил біржі слідкують спеціальні державні органи та самі учасники торгів. Отримати більше цікавої та корисної інформації стосовно участі в торгах та дізнатися про переваги використання УУБ можна за посиланням https://www.uub.com.ua/rus/presscenter/novosti-birzhi/stoymost-kuba-drevesyny-na-torgah-ooo-ukraynskaya-unyversalnaya-byrzha/.

(Всего 150, сегодня 1)

Похожие новости

Новые санкции для тех, кто не платит за газ

newsmaker

TVS GROUP — плюсы сотрудничества и как стать партнером

newsmaker

Хорошие новости из Израиля – новейшие методы лечения различных заболеваний

newsmaker

Оставить комментарий